Hirdetés

Nincs még meg a legújabb GameStar? Szerezd meg a Quantum Break mellé!

|

Áprilisban nem csak a GameStar magazin borítóján díszeleg a Quantum Break, hanem az 576 boltjaiban is a Remedy játékát ajánljuk, a kettőt együtt pedig a héten egy különleges akcióban szerezhetitek meg.

Hirdetés

Ha az utóbbi időszakban betértetek valamelyik 576 KByte üzletbe, észrevehettétek, hogy egy-egy játékot a GameStar is ajánl az arra járó játékosoknak az adott hónap legnagyobb megjelenései közül. A választásaink valószínűleg nem okoztak nagy meglepetést, az utóbbi hónapokban olyan játékokat ajánlottunk, mint a Metal Gear Solid V, a Fallout 4, vagy éppen a Tom Clancy's The Division.

Áprilisban pedig a Quantum Break dobozán díszelegnek "A GameStar ajánlásával" feliratú matricák, ha már a legújabb lapszám borítóján is az időmanipulálós shooter kapott helyet. A Remedy várva várt játékának tesztje mellett még a finn csapat vezető írójával, Sam Lake-kel is volt alkalmunk interjút készíteni. Ha pedig a héten szerzitek be a játékot az 576-nál, például ezt is elolvashatjátok, ugyanis a Quantum Break mellé bónuszként választhattok egy GameStar magazint, akár az áprilisi számot is. A különleges ajánlattal vasárnapig akármelyik 576 üzletben, vagy akár a webshopon is élhettek, ahol egyébként egy másik heti akciót is találhattok a Guitar Hero Live kapcsán.

Játszotok már a Quantum Breakkel? Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)