Hirdetés

Quantum Break - ütős trailert kapott az új kiadás

|

Hamarosan megérkezik a Quantum Break DirectX 11-es változata is, az ehhez kiadott launch trailer pedig jóval több, mint egy látványos emlékeztető.

Hirdetés

Bár a Quantum Break áprilisban megjelent, sokan még mindig nem próbálták a Remedy legújabb játékát. Kisebb késés után a jövő héten végre megérkezik a DirectX 11-es változat., így azok a PC-s játékosok is belekóstolhatnak Jack Joyce és a többiek kalandjaiba, akik nem Windows 10-en játszanak.

Őket egy elég hangulatosra sikerült trailerrel csábítják az új PC-s kiadáshoz a készítők, amiben szerencsére nem az időlassítós akció került az előtérbe, hanem a Remedy erősségének számító történet. Ha valaki még ez alapján sem tudta eldönteni, beszerzi-e a Quantum Breaket, ajánljuk Chava tesztjét a játékról, illetve meggyőzőek lehetnek a dobozos kiadásban helyet kapott gyűjtői extrák is.

Ti megnézitek majd, vagy már a csapat új játékaira készültök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)