Hirdetés

Quantum Break - ez az ára a PC-s megjelenésnek

|

Azon túl, hogy csak Windows 10-en lesz hajlandó elindulni, a Quantum Break PC-s változatával kapcsolatban még egy dolgot megtudtunk, ami miatt többen lemondhatnak róla.

Hirdetés

Valami nagyon fura oknál fogva kiakadt néhány Xbox One-os játékos azon, hogy a Quantum Break PC-re is jön. Talán sosem értjük meg, miért fájt ez nekik annyira, mikor attól függetlenül ugyanúgy játszhatnak a játékkal az általuk preferált platformon. Emberek az interneten, ki érti őket.

A PC-s változat a Microsoft kiemelt támogatásával készült, és ebből azért már sejteni lehetett, hogy a kiadó igyekszik nem osztozni mással rajta. Ennek következményeképp a Quantum Break nem kerül fel a Steamre, csak a Windows Store-ból lesz letölthető, és valószínűleg dobozos, bolti változat sem érkezik (Major Nelson Windows Store-exkluzívként hivatkozott rá). Ha mégis, azt bizonyára a Windows Store-ban kell majd aktiválni. 

Szerintetek sokakat eltántoríthat ez a vásárlástól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)