Hirdetés

Quantum Break - hogy kerül a játék végére a FRAPS vízjele?

|

Már a Windows 10-es változat megjelenése óta foglalkoztatja a játékosokat ez a kérdés. Tényleg egy nem regisztrált FRAPS-szel rögzítették a fejlesztők a játék utolsó pillanatait?

Hirdetés

A napokban jelent meg a Quantum Break steames, DirectX 11-es változata, így az Xbox One-ra és Windows 10-re április óta elérhető játék újra előtérbe került. Sokaknál egyébként jobban fut, mint a Windows Store-ból letölthető kiadás, úgyhogy örülhetünk a Microsoft engedékenységének.

Egy apró malőrt viszont nem javított a Remedy, és magyarázatot sem kaptunk rá. Több felhasználó is jelezte redditen, hogy a PC-s Quantum Break egyik utolsó átvezetője során (a korábbi kiadásban és az újban egyaránt) felbukkan a képernyő tetején a "www.fraps.com" webcím, ami az ingyenesen használt FRAPS esetében szokott megjelenni. Csak a 4K-s videóban látható, a sima HD-ban nem, valószínűleg ezért nem megfigyelhető a jelenség Xbox One-on. A szegmenst tartalmazó fájl neve egyébként "cine_63_400_420_450_4k.bk2", ha telepítve van a játék, nézzétek meg, ti is látjátok-e. Az alábbi videó, melyet NVIDIA Shadowplay-jel rögzített egy Colek38 nevű felhasználó, nem spoileres, ha bizonyítékot akartok, nézzétek meg.

Ebben a videóban szintén szerepel ugyanez a részlet 25:22 környékén.

Rejtélyes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)