Hirdetés

Quantum Break - megérkezett a patch, ami eltünteti a FRAPS vízjelét

|

A kínos malőrt követően a Remedy végre reagált, és kiadott egy javítást.

Hirdetés

Ahogy arról pár hete beszámoltunk, rejtélyes dologra lettek figyelmesek a felhasználók a Quantum Break végén, ugyanis a FRAPS vízjele volt látható néhány átvezető jelenet során. A Remedy most, hogy a dolog már másodszor került előtérbe, végre lépett

Bár a probléma mind a steames, mind a Windows 10-es verziónál megjelent, a patch kizárólag az előbbi változathoz érhető el, mivel a fejlesztők sorsára hagyták a Windows 10-es változatot és nem tervezik, hogy bármit kiadnak még hozzá. A Remedy nem szolgáltatott leírást a patchcshez kapcsolatban, így nem valószínű, hogy bármiféle bugot javít vagy teljesítménybeli javulást hoz, de a fejlesztők az állítják, dolgoznak a játék összeomlását okozó problémák javításán is.

Akinek esetleg kimaradt a baki, a lenti videóban ismét megnézheti:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)