Hirdetés

Quantum Break - húsz perc gameplay és PC-s screenshotok érkeztek (videó)

|

A megjelenéshez közelítve a Quantum Break elejéről immár egybefüggően is megnézhetjük húsz percet, illetve két új screenshotot is kaptunk a Windows 10-es változatból.

Hirdetés

Most, hogy elkészült a Quantum Break, a Microsoft és a Remedy egy fokkal nagyobb magabiztossággal mutatja meg a játékot a szélesebb közönségnek is. Így egy Xboxos esemény során arra is lehetősége nyílt azoknak, akik kilátogattak, hogy felvegyék a játékkal töltött idejüket.

A Dualshockers pedig már meg is osztotta a kollégájuk által készített videókat, amik ugyan kisebb spoilereket tartalmaznak a Quantum Break sztoriját illetően, alapvetően a történet elejét mutatják meg, amit ismerhetünk, ha figyelemmel kísértük a játék fejlesztését. Bár a videók minőségén valamennyit ront a YouTube tömörítési eljárása, a két screenshot, amit ezzel egyidejűleg kiadott a Microsoft, valószínűleg hűen tükrözi a játék grafikai minőségét, ráadásul az állóképeken a Windows 10-es verziót láthatjuk.

Ti várjátok már a Quantum Break megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)