Hirdetés

Quantum Break megjelenés - már biztosan jövőre csúszik

|

Már korábban meglebegtették a Microsoft munkatársai, hogy esetleg csúszni fog az Xbox One-ra érkező időmanipulálós csoda. Most már biztos a dolog.

Hirdetés

Felemás érzésekkel fogadunk minden hírt, ami a játékok csúszásáról érkezik, mert bár mi is szeretnénk minél előbb játszani egy-egy ígéretes címmel, de azt is észben kell tartanunk, hogy a félkész játékoktól csak még jobban begőzölnénk. Ezúttal a Remedy és a Microsoft váltotta ki belőlünk ezeket az ambivalens érzéseket, a Quantum Break csúsztatásával.

Március elején már írt róla a Twitteren a Microsoft egyik holland kommunikációs munkatársa, hogy valószínűleg 2016-ra csúszik a játék, ezt  pedig ma egy sajtóközleményben erősítette meg a stúdió és a kaidó. Nem részletezték, hogy miért is kell a további fejlesztési idő, csupán annyit mondtak, hogy "tovább szeretnénk polírozni és finomhangolni" a Quantum Breaket, hogy "azt a fajta kiemelkedő szórakoztató terméket szállíthassuk, amit elvárnak tőlünk" - írta Sam Lake, a Remedy kreatív vezetője. Ezt a szöveget csak a héten olvastuk már vagy háromszor.

 

A közlemény szerint a Microsoft sem aggódik annyira, mert a 2015-ös Xbox One-os felhozatal már így is elég erős. Másrészről - bár ezt nem mondták - valószínű, hogy el akarták kerülni, hogy a The Order: 1886-hoz hasonló vegyes fogadtatásban részesüljön a Quantum Break, ami szintén elég moziszerű élményre épít majd (a történet egyik fele egy élőszereplős sorozat lesz, konkrétan).

Mit gondoltok, megéri várni a Quantum Breakre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)