Hirdetés

A Quantum Break fejlesztőinek következő játéka öt éven belül érkezik

|

A Remedy nem fog annyit ülni a következő játékon, mint az eddigieken. Jelenleg két címen is dolgoznak.

Hirdetés

A Remedy Entertainment (Quantum Break, Alan Wake) kommunikációs feje, Thomas Puha Twitteren válaszolt a rajongók kérdéseire. Azt már tudjuk, hogy két játékon dolgoznak jelenleg, és azt, hogy egyik sem fog 5 évig készülni.

Egyre közelebb kerül egyébként a jelenleg csak P7 (Projekt 7) munkanéven ismert cím bejelentése. Ezt Puha bejegyzései is némileg erősítik. Az biztos, hogy nem kell elhúzott fejlesztési ciklusokra számítani.

Mindemellett a srácok a jövőben nagyon ráakarnak feküdni a játékmenetbeli újításokra. Sokkal jobb és mélyebb mechanikákat szeretnének.

Cserébe valószínűleg nem lesz egy nagy nyitott világú sandbox cucc. A srácok egy 140 fős csapattal dolgoznak két projekten, így nem dobálóznak nagyon az open world kifejezéssel.

Ez egyébként nekem egyre inkább Alan Wake 2-nek tűnik. Szerintetek mi lesz a Remedy következő címe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)