Hirdetés

Quantum Break - már dolgoznak a PC-s hibák elhárításán

|

A Quantum Break Xbox One mellett PC-re is megjelent, de a Remedy sajnos nem törődött eleget azzal, hogy a játékot a PC-s igényekhez szabja. A technikai hibák csak rontottak a helyzeten.

Hirdetés

Tök jó dolog, hogy a Microsoft végre a PC-t is saját platformjaként kezeli, és próbálja a lehető legtöbb One-os játékot Windows 10-re is kiadni, viszont aki ilyesmire vállalkozik, annak bizonyos szabályokat be kell tartania.

Ilyen például, hogy a menübe kell "kilépés" gomb. Megoldható persze Alt-F4-gyel, de az nem annyira elegáns. Aztán emellett elvárható, hogy egy az ajánlott követelményeknek megfelelő csúcsgépen stabil, 60 feletti fps-sel fusson, viszont a Quantum Break PC-s változata Titan X kártyával, 720p-s felbontás és alacsony beállítások mellett sem képes erre.

A Remedy Entertainment ma elnézést kért a kellemetlenségekért, megígérte, hogy frissítésekkel - a Microsofttal, az AMD-vel és az Nvidiával együttműködésben - javítani fogja a hibákat, figyelik a fórumokat és a visszajelzéseket, és implementálják a legtöbbek által hiányolt funkciókat, köztük a szemcsésedés kikapcsolását. Addig is azt javasolják, hogy az AMD kártyát használók a 16.4.1-es Crimson szoftvert használják, az nvidiások pedig a 362.00-s drivert telepítsék. Várjuk továbbra is a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)