Hirdetés

Quantum Break - sokan nagyon pipák a PC-s megjelenés miatt

|

Bár rengetegen örülnek, hogy a Quantum Break PC-re is megjelenik, a hardcore Xbox rajongókból ellenérzést váltott ki a Microsoft bejelentése.

Hirdetés

Tegnap érkezett a hír, hogy a hosszú évek óta várt Quantum Break nemcsak Xbox One-ra, hanem PC-re is megjelenik. A PC-s játékosok nyilván nagyon örülnek, még akkor is, ha a jelek szerint brutális lesz a gépigény, de nem mindenki ennyire boldog.

Nem kevés Xbox One tulajdonos azonnal nemtetszését fejezte ki a bejelentés kapcsán, mivel évek óta Xbox One exkluzívként van hirdetve a játék. Többen vannak, akik csak emiatt tartottak ki a konzol mellett, és nyilván akadnak olyanok is, akik a karácsonyi vagy épp Black Friday akciókban azért vettek Xbox One-t, hogy majd a Quantum Breaket kipróbálhassák. 

Emellett nyilvánvalóan az örökös konzolháborúban is egy újabb csatát vesztettek el az Xbox One tulajdonosok, hiszen míg áprilisban a PS4-esek dobálhatják magukat az Uncharted 4-re, a Quantum Break kapcsán már nem mondható el ugyanez a platformok bővítése miatt.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)