Hirdetés

Quantum Break - jött egy élőszereplős trailer is

|

Élőszereplős, sztorimesélős előzetessel folytatódik a Quantum Break marketingkampánya, melyben a főszereplő, Shawn Ashmore és ellenlábasa, Aidan Gillen is tiszteletét teszi.

Hirdetés

Már a Quantum Break cinematic trailere is lenyűgözött minket, de a Microsoft és a Remedy készült még egy különleges meglepetéssel az április ötödikei premierhez közeledve, ugyanis bemutatták az időmanipulációs TPS élőszereplős előzetesét. 

A Quantum Break alábbi trailerében a főszereplőt, Jack Joyce-t alakító Shawn Ashmore társalog legfőbb ellenfelével, Paul Serene-nel (Aidan Gillen), miközben vethetünk egy pillantást az ördögi Monarh Solutions vállalatra is (korábbról már tudjuk, hogy az ehhez hasonló élőszereplős videók nem lesznek rajta a lemezen). A hangulatos kedvcsinálót minden érdeklődőnek ajánljuk: 

Kíváncsian várjuk, hogy a fejlesztőknek hogyan sikerül összefűzniük az április ötödikén PC-re és Xbox One-ra megjelenő Quantum Break videojátékot és a sorozatot úgy, hogy előbbi hatással lesz a széria történéseire, de bízunk benne, hogy minőségi módon oldják meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)