Hirdetés

Quantum Break tesztek - mennyire menő az időmanipulálás?

|

Befutottak az első nemzetközi értékelések a Microsoft új üdvöskéjéről. Lássuk, hogyan teljesített a Quantum Break.

Hirdetés

Bár a megjelenésig még 4 nap hátra van, a Quantum Break embargója ma reggel 9-kor járt le, így a legnagyobb nemzetközi sajtóorgánumok már nyilvánosságra is hozták, mit gondolnak a játékról.

A sokáig Xbox One-exkluzívként emlegetett, de végül PC-re is megjelenő játék rajongóinak több csúszást is túl kellett élniük, de most már semmi nem akadályozhat meg minket abban, hogy belevágjunk a játékba és a hozzá tartozó sorozatba. Bár mindkét platformon egyszerre jelenik meg a játék, a tesztek szinte kivétel nélkül az Xbox One-os változatok alapján készültek.

Polygon - 8.5
PostArcade - 7
Giant Bomb - 2/5
Eurogamer - No score
IGN - 8
Destructoid - 8.5
Gamespot - 6
EGM - 7.5
Metro - 6
Shack News - 6
The Jimquisition - 8.5
High-Def Digest - 4/5

Elég vegyes a végeredmény, az már biztos. Hamarosan a GameStar Quantum Break tesztjét is olvashatjátok majd, amiben elmondjuk, mit gondolunk a játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)