Hirdetés

Quantum Break - ütős lett a cinematic trailer

|

Befutott a Quantum Break cinematic trailere, ezzel hivatalosan is megkezdődött a visszaszámlálás az április 5-i megjelenésre.

Hirdetés

Az Xbox One mellett immár PC-re is érkező Quantum Break megjelenéséig még közel egy hónap hátra van, és mivel az Uncharted 4-et tologatják egyre hátrébb, a Microsoft üdvöskéjének lesz bő két hónapja, hogy lenyűgözze a játékosokat.

Továbbra is nagyon kíváncsian várjuk, hogy sikerül majd összefűzni egy videojátékot és egy sorozatot úgy, hogy előbbi hatással lesz az utóbbi történéseire, de én személy szerint nagyon bízom benne, hogy a Remedy tényleg maradandót alkotott. A cinematic trailer láttán meg is jött a kedvem a játékhoz, és azóta is az alatta szóló Nirvana átiratot keresem, ezidáig hiába.

A Quantum Break április 5-én érkezik Xbox One-ra és PC-re. Ráhangolódásként lehet, hogy elő is veszem majd a Max Payne szériát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)