Hirdetés

Quantum Break - Max Payne kommentálja a gameplay-t

|

A Remedy újabb negyed órányi gameplay-t mutatott meg az időmanipulálós játékból, amelyet most maga Sam Lake, a történet írója ismertet.

Hirdetés

A Remedy videójáték-sorozat hibridjéből korábban már láttunk néhány gameplay videót, a sort pedig most tovább folytatják, ezúttal egy kicsit hosszabb Quantum Break anyaggal.

Legutóbb a gamescom után kaptunk ilyen videót, akkor a Microsoft Japan jóvoltából. Most egy merőben hasonló videó látott napvilágot, ami ugyan nagyrészt ugyan ezt a gamescomos demót tartalmazza, ám nem csak hosszabb, hanem a kommentár is egészen más, hiszen a Remedy legendás írója, Sam Lake avat be minket a játék rejtelmeibe, így a játék sztorijáról és a világról is többet tudunk meg.

Az időmanipulálás továbbra is elképesztően brutálisan néz ki, kíváncsian várjuk, hogyan működik majd a valóságban. Ahhoz képest, hogy a Max Payne első részénél még annyi pénze sem volt a stúdiónak, hogy színészeket alkalmazzanak, ezért a stáb tagjairól kellett mintázniuk a karaktereket, (Max Payne modellje például az író, Sam Lake volt) elég messzire jutottak, köszönhetően a játék sikerének.

 

Nektek hogy tetszik a Quantum Break?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)