Hirdetés

Quantum Break - ezért érdemes elolvasni a könyvadaptációt

|

A Quantum Break regény története olyan lehetőségeket térképez fel, amelyeket a játékban nem láthattunk.

Hirdetés

Az Alan Wake és a Max Payne fejlesztőinek legújabb játéka, a Quantum Break a csapat korábbi munkáihoz híven egy érdekes és kreatív akciójáték lett. A történetben központi szerepet játszottak a döntéseink, a játék könyvadaptációja viszont olyan irányba viszi a sztorit, ami még a fanatikusoknak is tartogat meglepetéseket.

Manapság rengeteg játékhoz írnak könyvadaptációkat, sok esetben nehéz megérteni, hogy pontosan miért, viszont ennek ellenére vannak esetek, amikor érdemes próbálkozni. A BioShock regény pl. az első rész előzményeit dolgozta fel, a Quantum Break: Zero State pedig egy olyan idővonalat, amely a játékban nem kapott helyet.

A Cam Rogers által jegyzett regényben minden csak egy kicsit történik máshogy, így azoknak is érdemes lehet beszerezni a könyvet, akik már kívülről fújják a játék összes döntési lehetőségét. Magyar nyelven ugyan még nem elérhető, de elnézve a könyvesboltok polcait, jó esély van rá, hogy egyszer ez is felkerül majd a Gears of War és Assassin's Creed könyvek mellé.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Van kedvenc videojátékos regényetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)