Hirdetés

Bemutatkozott egy PS5-ös horrorlövölde, a Quantum Error

|

A Dead Space-re hajaz a hangulata, bár belső nézetes.

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudunk még a PlayStation 5 felhozataláról (a visszafelé kompatibilitással elérhető játékokon kívül ugyebár), de azért néha történik egy-egy bejelentés, ami alapján szépen lassan kezd formálódni a kínálat. A GoodFall például már a tavalyi The Game Awards során lelepleződött, azóta pedig kiderült többek között, hogy a Nioh alkotói egy teljesen új játékot terveznek az új konzolra, hogy a Bluepoint Games pályafutása legnagyobb dobásával készül és a következő generációra szánják a Bulletstorm alkotóinak újdonságát, az Outriderst is. 

Hirdetés

Ehhez a díszes kompániához csatlakozott most a Kings of Lorn: The Fall of Ebris-t is jegyző TeamKill Media belső nézetes kozmikus horrorlövöldéje, a Quantum Error, amely PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is jön. Egyelőre mindösszesen ennyi konkrétum derült ki a projektről, a bejelentéshez társított trailer viszont azt sejteti, hogy egy Dead Space-hez hasonló hangulatra és különféle szörnyekre számíthatunk. 

Nektek hogy tetszett az előzetes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)