Hirdetés

A Quantum Error kihasználja majd a PlayStation 5 erejét

|

A fejlesztők elárultak egy-két részletet arról, hogy mit tud majd a horrorlövöldéjük.

Hirdetés

A Kings of Lorn: The Fall of Ebris-t fejlesztő TeamKill Media nemrég leplezte le a PlayStation 4-re és 5-re készülő, vérfagyasztó hangulatúnak ígérkező belső nézetes shooterét, a Quantum Errort, amely a Sony következő generációs masinájának egyik első címe lehet. Most érkezett vele kapcsolatban két fontos részlet is.

Hirdetés

A bejelentő trailer mellett - ami a készítők szerint egy a PS5-höz hasonló erejű PC-n lett rögzítve - nem sok minden derült ki a játékról, azóta viszont a fejlesztők megválaszoltak néhány kérdést Twitteren. Ennek köszönhetően kiderült, hogy igyekeznek megcélozni a 4K felbontást és a 60 fps-t, valamint azt is megtudhattuk, hogy a Quantum Error támogatni fogja a valós idejű ray tracing effekteket.

A csapat egyúttal utalt a további platformokra is: amikor a PC-s változatra kérdezett rá valaki, akkor azt írták, hogy "jelenleg csak PlayStation" van tervben, amikor pedig az Xbox került szóba, akkor egy kacsintós szmájli kíséretében hozzátették, hogy ki tudja, mit hoz a jövő. Ebből arra következtethetünk, hogy a Sony-exkluzivitás csak ideiglenes lehet, de mivel még dátum sincs, ezért korai lenne megmondani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)