Hirdetés

Quantum of Solace - A filmtől a játékig

|

A világ első számú macsója, James Bond hosszú évek után tér vissza monitorainkra egyszerre két filmből is markolva.

Hirdetés

A Call of Duty: World at War-t és a Spiderman: Web of Shadows-t is fejlesztő Treyarch gőzerővel dolgozik a Daniel Craig főszereplésével készült Casino Royale és Quantum of Solace adaptáción. Számtalan, a forgatások során készült fényképek alapján igyekeznek minél jobban viszaadni a filmvásznon látottakat. Egynémely jelenetet pontosan lemásolták, de szerencsére rengeteg új elemet is beépítettek, különben be kellene érnünk egy mintegy két film hosszát kitevő céllövöldével. Fontos hangulati elemként érdemes megemlíteni, hogy a fontosabb szereplőknek kivétel nélkül az eredeti színészgárda kölcsönzi majd a hangját.



P.S.: Valahogy elsiklott a figyelmem a játék PC-s dobozképe fölött, amin azonnal szemet kellett volna szúrnia a "Vistát igényel" feliratnak. Miután erre vonatkozólag még sehol nem találtam hivatalos megerősítést, így lehet egyszerű baki is.

bond.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)