Hirdetés

Quantum of Solace - Dátumot kaptunk

|

Decemberben mutatják be a hazai mozik a legújabb James Bond-filmet, melyből a Treyarch jóvoltából egy játékadaptáció is készül.

Hirdetés

Az angol földön székelő Treyarch a Call of Duty 4 motorjának bevetésével hegeszti a decemberben mozikba kerülő Quantum of Solace játékadaptációját. A készülő játék érdekessége, hogy az első Daniel Craig-féle mozi, a Casino Royale pár pályája is játszható lesz, habár a döntés ésszerű, hiszen a két film története között elvileg pár órás eltérés van. 

quantumofsolacea3.jpg
 

A kiadó, vagyis az Activison-Blizzard ma kiadott sajtólevele szerint a játék a tengerentúlon november 22-től lesz megvásárolható. Ugyan európai dátumról egyelőre nincs információnk, de nem sok eltérés lehet a két régió közötti debüttől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)