Hirdetés

Quantum of Solace - Nyakunkon a Camille Map Pack

|

A Quantum of Solace előrendelői kaptak egy ígéretet, amiből mindmáig semmi sem valósult meg.

Hirdetés

Az Activision, a Treyarch és a Nerve trojkája sokáig váratta a Quantum of Solace előrendelőit, hiszen még januárra ígértek nekik két extra multiplayer térképet, ingyen.



Most, hogy már bőven benne vagyunk a nyárban (legalábbis a naptár szerint) újra hallani lehet a beígért térképcsomagról. A The Camille Map Pack névre keresztelt DLC kettő helyett négy új térképet ad majd a Quantum of Solace többszereplős játékmódjai iránt kedvet érző vásárlóknak.
Canals - Velence klausztrofób érzéseket ébresztő csatornáiban kevés hely marad a manőverezésre.
Bags - Miami repterének csomagkezelő szekciójában próbálhatjuk elkerülni a golyózáport
Dam - Nyílt, külső terület, ahol csak a csapatmunka vezethet sikerre
Cisterns - Siena föld alá rejtett vízgyűjtőjét az Isten is rajtaütésre teremtette.



A hivatalos fórumon egyelőre nem esett szó arról, hogy az X360 és PS3 platformokra megerősített DLC árazása miképp alakul. Egyes források szerint 3.99 dollárba kerül a The Camille Map Pack, viszont az előrendelők ingyen kapják kézhez.
A Quantum of Solace első és vélhetően utolsó DLC-je június 30-tól lesz elérhető az európai és az amerika X360 tulajok számára, miközben a PS3 amerikai hívei július 2., európai támogatói pedig július 16. napjáig kénytelenek várakozni.
Bár a játék PC-re, Wii-re és PS2-re is megjelent, ezen platformok támogatásával kapcsolatos kérdésekre nem érkezett válasz a fejlesztők részéről.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)