Hirdetés

Quantum Rush: Champions - sci-fi verseny még nem volt ilyen jó

|

Egy új, futurisztikus versenyjáték került fel a Steam Early Access kínálatába. A WipEout játékok rajongóinak kötelező!

Hirdetés

Habár volt egy kis botrány legutóbb a Steam Early Access programmal kapcsolatban, azért nem csak rossz dolgok történnek a Valve feltörekvő fejlesztőknek szánt disztribúciós platformján. A legújabb játék, ami bekerült a választékba nem más, mint a Quantum Rush: Champions, amely egy igen izgalmas, sci-fi versenyjátéknak ígérkezik.

A játék korábban egy Kickstarter kampány formájában indult, most viszont elérhető a Steamen, méghozzá a nagyon kellemesnek mondható 4.99 dolláros áron (ami persze nem végleges). A játéknak csak egyjátékos módja van, de ilyen ár mellett ez elfogadható, na meg ki tudja, hogy mit hoz majd a jövő? Már csak azért is jó látni ezt a játékot a platformon, mert manapság már elég kevés ilyesmi játék jelenik meg, annak ellenére, hogy régen virágzott ez a stílus, gondoljunk csak a (még mostanság is relatíve népszerű) WipeOut sorozatra, vag a kevésbé ismert Beam Breakers-re.

Nektek hogy tetszik? Melyik volt a kedvenc játékotok ebben a műfajban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)