Hirdetés

Quarantine - Pandemic-szerű stratégiai játék készül PC-re

|

Egy gyilkos járvány megfékezése lesz a célunk a Quarantine című körökre osztott stratégiában, ha szerettétek a Pandemic társasjátékot, akkor most érdemes tovább olvasni.

Hirdetés

A Quarantine bejelentését követő trailer és a játék leírása a társasjátékok világában kicsit is jártas gamereket hamar egy egyjátékos Pandemicre fogja emlékeztetni és bizony ezzel nem is tévednek nagyot. A hamarosan korai hozzáférésben megjelenő stratégiai játékban ugyanis szintén egy halálos kór megfékezése a célunk.

A már megjelent videojátékok közül pedig talán az XCOM-sorozatra hasonlít a legjobban, bár a konkrét csaták értelemszerűen elmaradnak. Viszont amellett, hogy technológiai fejlesztésekkel és a laborban végzett munkával igyekszünk megállítani a minden végigjátszásban máshogy fejlődő betegséget, itt is egy nemzetközi ügynökséget vezetünk, aminek elegendő támogatást kell szereznünk a további munkához és persze a civil lakosság pánikját is kordában kell tartanunk valahogy. Az alábbi trailert is mindenképpen nézzétek meg, mert a Quarantine művészi stílusa által megalapozott krízishangulatot nem igazán lehet szavakban visszaadni.

A játék az eddig kiadott infók alapján csupán PC-re készül, viszont az első, korai hozzáférésű verziót néhány hét múlva, február 9-én ki is próbálhatjuk. Mi rápörögtünk azonnal, és ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)