Hirdetés

Quern - Undying Thoughts - csavaros fejtörőkkel támad a magyar játék Kickstarteren

|

A Zadbox Entertainment, amit négy magyar fiatal alapított, egy érdekes kalandjátékot készít, aminek elkészítéséhez Kickstarteren gyűjtik a tőkét még néhány napig. Az eddig látottak alapján jó kis agytornának tűnik a Quern - Undying Thoughts.

Hirdetés

Csak úgy záporoznak manapság a Kickstarter-sikerek - legutóbb például a Shenmue 3 -, ami a kisebb projekteknek is jó, hiszen a nagy kampányok egyre több érdeklődőt hoznak az oldalra, így a megnövekedett forgalomból akár a magyar fiatalokból összeállt Zadbox Entertainment is profitálhat.

A négy srác első játékára a Kickstarteren gyűjtené össze a tőkét, a Quern - Undying Thoughts kampánya pedig közel jár a sikerhez, de már csak négy nap van hátra belőle. Az Angliában dolgozó csapat első játéka egy belső nézetes kalandjáték lesz, ami mindenekelőtt a fejtörők megoldására épül. A Quern világa nyitott, amit szabadon bejárhatunk: ez azt is jelenti, hogy a különböző fejtörőket nem feltétlenül egy adott sorrendben kapjuk majd meg, így bőven lesz alkalmunk kísérletezni, de a továbbjutáshoz gyakran érdemes lesz korábbi puzzle-ökre is visszanézni, amikből egy új trükkel esetleg még többet kihozhatunk. A fejtörők gyakran megkívánják majd, hogy a tárgyakat és szerkezeteket valahogyan manipuláljuk és kombináljuk, amit az alábbi videó elég jól szemléltet:

A másik érdekesség a sztorival kapcsolatos ugyanis két szereplőtől is kapunk majd utasításokat. A professzor, akinek a leveleit megtalálhatjuk a szigeten, ahol játszódik a Quern, inkább arra biztat, hogy tudományos módszerekkel, racionálisan próbáljuk megérteni a sziget rejtelmeit, és kísérletezzünk, vele ellentétben egy szellem látomásokon keresztül kommunikál majd velünk. A fejlesztők leírása szerint egy idő után mindenképp választanunk kell majd, melyiküket követjük. A játék Kickstarter-kampányából még négy nap van hátra, a húszezer fontos célhoz pedig a cikk írásakor még nagyjából ezerötszáz font hiányzik.

Nektek hogy tetszik a Quern?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)