Hirdetés

Rainbow Six: Siege - kiszivárgott az új, marokkói pálya előzetese

|

Hamarosan a mediterrán Marokkóban is összecsaphatnak a játék önjelölt operátorai.

Hirdetés

Az új szezon a korábbiakhoz hasonlóan különböző újdonságokat is hoz a játékba, beleértve egy frissen kiszivárgott pályát is.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege rajongói ugyan eddig sem panaszkodhattak a pályák változatosságára, de most tovább bővül a felhozatal, hiszen Marrokó mediterrán hangulatát csempészi a játékba a Ubisoft a legújabb pályával. A területet felfedő előzetes a Redditen bukkant fel idő előtt, a felöltője szerint pedig a Ubisoft thaiföldi főhadiszállásáról származik a rövid videó. Nézzünk is bele, amíg lehet:

Wind Bastion - Map Trailer from Ubisoft Thailand from r/Rainbow6

A rajongók reakció kifejezetten pozitívak, a többségük a pálya szemnek kellemes dizájnja mellett azt dicséri leginkább, hogy a korábbi térképekkel ellentétben egy jóval világosabb területről beszélünk, ami nincs teleszórva különböző akadályokkal és sötét sarkokkal. Sokan a Counter-Strike legendás Dust és Mirage pályáihoz hasonlítják a Rainbow Six: Siege soron következő addícióját.

Egyelőre még nincs pontos információ a Wind Bastion szezon startjáról, valószínűleg november 18-a után, a Rainbow Six Pro League döntőjét követően már többet fogunk tudni a frissítés érkezéséről.

Nektek hogy tetszik a Marrokó inspirálta pálya?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)