Hirdetés

Rabbids Go Home - DS és DSi verzió a láthatáron

|

Idén télen a nyulak nem csak Wii-n, de DS-en és DSi-n is megpróbálnak hazajutni.

Hirdetés

A Rayman-től mostanra teljesen elszakadt őrült nyulak a holdat szemelték ki legújabb célpontjuknak, hisz úgy gondolják, hogy az az ő otthonuk, s el szeretnének jutni oda minden áron. Mi abban leszünk segítségükre, hogy összegyűjtsék a Földön található összes használható cuccot egy kupacba, amin felkapaszkodva végre hazajuthatnak. Legalábbis azt hiszik. Ám az emberek nem pont a nyulak oldalán állnak, hiszen Verminatorokat küldenek ellenünk, ami megnehezíti a dolgunkat.

A Ubisoft nemrég adta közre, hogy a Rabbids Go Home Nintendo DS és Nintendo DSi konzolokra is ellátogat. A történet ugyanaz lesz, mint a Wii verzió esetében, de teljesen más játékélményt kaphatnak a Nintendo kézikonzolainak tulajdonosai. Rengeteg fejtörő és ügyességi feladvány várja a játékosokat, valamint egy Level Editor, mellyel saját magunknak találhatunk ki fejtörőket, majd megoszthatjuk őket a többi DS és DSi tulajdonossal. A DSi kamerájával képeket készíthetünk, amiket poénos nyulas animációkkal láthatunk el. A játék megjelenése 2009 telére esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)