Hirdetés

Rabbids go Home trailer

|

A méltán népszerű Rabbidok saját játékának trailere. Naggyon vicces!

Hirdetés

A Rayman Raving Rabbids - valljuk be - igazi sztárjai az őrült tekintetű, sőt, hundertprocent őrült nyulak voltak. Jól ráérzett a Ubisoft is erre, ezért egy saját játékot készít nekik a Rabbids go Home személyében.

Sajnos a játék egyelőre úgy néz ki, hogy csak Wii konzolra jelenik meg, azonban a rendkívül vicces videókat mi magunk is élvezhetjük. Én például hangosan felkacagtam a szimpatikusan önreflexív trailer alatt, nézzétek meg Ti is, hogy hogyan jutunk el Párizsból, a FÉny Városából (nem értem mondjuk az elnevezést, hiszen nincs ott Tungsram gyár, vagy egyetlen nyomoronc General Electric kirendeltség sem) a Holdra. Vagy lehet, hogy nem is a Holdra, de mindenesetre haza!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)