Hirdetés

Race Driver GRID demo közeleg!

|

A Codemasters istállójának következő versenyzője a rajt előtt fut még néhány próbakört, így demonstrálva képességeit.

Hirdetés

A 2008-as nyár egyik legígéretesebb autóversenye formálódik a témában szakértőnek tekinthető Codemasters főhadiszállásán. Az európai, amerikai és japán verdákat illetve pályákat kínáló mű a hét folyamán bemutatkozik PC, PS3 és X360 platformokon egy demó formájában. A tervek szerint mindhárom, egészen más érzést és kihívást nyújtó autótípust kipróbálhatjuk. Egy Mustang GT-R volánja mögé pattanva mérjük össze képességét a többi izomautóval San Francisco utcáin, Yokohama kikötőjében driftelünk egy Nissan S15 Silvia segítségével, míg Jarama hajtű kanyarjait egy BMW 320si-ben ülve igyekszünk majd épségben bevenni.

Race Driver GRID - 9. kp Race Driver GRID - 8. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)