Hirdetés

Race Driver GRID - Jön az első DLC

|

Karácsony előtt elérhetővé teszi a Codemasters az első Race Driver GRID letölthető tartalmat, mely rengeteg földi jóval kecsegtet.

Hirdetés

A "8-ball" csomag néven ismert pakk a Codemasters jelentése szerint még karácsony előtt elérhető lesz, habár arról még nincs információnk, hogy mely platformokra érkezik az első letölthető tartalom, mely két vadonatúj többjátékos eseményt és nyolc eszement dögös autócsodát tartalmaz majd. A járgányok a következő gyöngyszemek lesznek: McLaren F1 GTR, TVR Cerbera Speed 12, Mitsubishi Lancer Evolution X, Honda S2000, Nissan GT-R (S-G2008) , VW Nardo, Pontiac Firebird Trans AM és Volvo C30.

grid.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)