Hirdetés

Race of Champions - a hivatalos játékot az Invictus fejleszti.

|

Ismét igazi megtiszteltetés jutott magyar fejlesztőknek - a Race of Champions nevű autóversenyzős "csúcsbajnokság" hivatalos játékát Debrecenben fejlesztik.

Hirdetés

Méghozzá a (többek között) gépjármű-verseny specialista Invictus emberei, akik egy-két autós címet már letettek az asztalra. 

Aki nem tudná: a Race of Champions az autóversenyzés csúcsa, ahol a csúcskategóriák legjobbjai versenyeznek egymással ugyanolyan autókkal (az autókat körönként váltogatják, de egy körben egyforma kocsikkal mennek a versenyzők), zárt térben , egyforma hosszú pályán, kieséses rendszerben. Az esélyek ugyanazok, lévén a versenyzők közül egyik sem ismeri az autót, amivel menni fognak, sőt a pályát sem, ahol menni fognak. Érdekes módon így már többször előfordult, hogy nem az agyonsztárolt világbajnokok, hanem az úgynevezett "underdogok", azaz esélytelenek nyertek. Példul 2010-ben a portugál Filipe Albequerque nyert Button, Loeb és a többi világsztár előtt. 2009-ban a DTM sztárja, Mattias Ekström a döntőben győzte le Michael Schumachert. Az ezt megelőző években olyan nevek nyertek, mint Sebastian Loeb, Heikki Kovalainen és Markus Grönholm. Természetesen a Race of Champions ez évben is megrendezésre kerül decemberben, Düsseldorfban, Jenson Button, Sebastian Vettel, Michael Schumacher és Sebastian Loeb biztos ott lesznek. 

Aki esetleg egész évben élvezné ezt az eseményt, mostantól megteheti mobil-platformján, ugyanis az Invictus által fejlesztett játék, a hivatalos Race of Champions októberben megjelenik iOS és Android platformok alá. Más platformokról nem szól a hír, de azért mi reménykedünk....

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)