Hirdetés

Race of Champions - trailer

|

A debreceni Invictus hivatalos Race of Champions játéka szépen készül - íme egy trailer belőle.

Hirdetés

A hivatalos licencekkel is rendelkező játék iOS és Android platformok alá készül - s már a trailerből is látszik ezek a platformok mennyire felnőttek, mennyire "nagykorúak" immáron. 

A játék elvuileg néhány napon belül megjelenik, bár maga a verseny december 3-4-én lesz Düssseldorfban. A kieséses alapon zajló "Ki a leggyorsabba világon?" versenyben a különböző osztályok és versenyágak versenyzői indulnak, ez évben aki biztosan ott lesz az Michael Schumacher (Forma-1), Sebastian Vettel (Forma-1), Jenson Button (Forma-1), Andy Priaulx (WTCC), Tom Kristensen (DTM), Mattias Ekström (DTM), Travis Pastrana, Sebastien Ogier (WRC), Romain Grosjean (Forma-1) és Martin Tomczyk (DTM).

Íme a trailer:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)