Hirdetés

RACE - The WTCC Game

|

A svéd SimBin fejlesztőcsapat megállapodott a Eurosport tévécsatornával egy új versenyjáték kifejlesztéséről, amely a RACE címre hallgat. Az alkotás a WTCC-re épül, amely egyike a FIA három világbajnokságának a Formula 1 és a WRC mellett. A 2006-os szezont játszhatjuk majd végig a hivatalos pályákon, hivatalos verdákkal és valódi, licenszelt vezetőkkel. A versenyek kétszer 20 percesek, a kocsik teljesen széttörhetők, s állítólag a fizikára sem lesz panasz. Online módban akár 26-an is nyomulhatunk. Emellett az időjárás is dinamikusan változik a versenyek közben. Az idei Games Convention kiállításon, Lipcsében már működés közben megtekinthető lesz a játék. A pontos megjelenés viszont egyelőre nem ismert. További információkért látogassatok el a www.race-game.org oldalra.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)