Hirdetés

Rad - bemutatkozott a Double Fine újdonsága

|

A Psychonauts, a Broken Age és a Full Throttle Remastered készítőinek új játékában egy mutálódó tinédzseré a főszerep.

Hirdetés

A Double Fine és a Bandai Namco lerántották a Rad című roguelike akciójátékról, amely egy különleges koncepcióra épül. 

Hirdetés

A történet középpontjában egy mutálódó tinédzser áll, aki egy olyan, Fallow nevű világban él, amelyet nem egy, hanem kettő apokaliptikus esemény sújtott. A játék specialitása is ehhez kapcsolódik, ugyanis egy egyedi mutációs mechanikának köszönhetően minél több részét fedezzük fel a Fallownak, annál több változáson megy keresztül a főhős, ez pedig fejleszti a képességeit, valamint drasztikus hatással van a kinézetére is. A mutációk közül nem mindegyik hasznos, azonban muszáj egyre többet és többet kalandoznunk, hogy visszahozzuk a világba az életet. A Rad fejlesztését a Headlander rendezője, Lee Patty vezette, az alábbi trailerrel belekóstolhattok a hangulatába: 

A Rad várhatóan idén nyáron jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Egy limitált zárt bétára már a következő hónapban sor kerül a Steamen, itt jelentkezhettek rá. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)