Hirdetés

Rad megjelenés - még a nyáron befut a Psychonauts fejlesztőinek következő játéka

|

A Double Fine Productions új alkotása egy roguelike elemekkel megfűszerezett akciójáték lesz, amelyben egy mutáns hőst irányíthatunk.

Hirdetés

A Tim Schafer által alapított Double Fine már elég sok jópofa játékkal megörvendeztetett minket az elmúlt években, és a srácoknak közben még arra is volt energiájuk, hogy felújítsanak több klasszikus kalandjátékot. Idén egy vadonatúj kalanddal jelentkeznek, és nem tudunk ezért haragudni rájuk, ráadásul nem is kell nagyon sokat várnunk, hogy nyomhassuk legújabb címüket.

Hirdetés

A csapat a Bandai Namcóval együtt hozza el nekünk a Rad című alkotást, amiben egy tini főhőst irányítva kell megküzdenünk mindenféle rondasággal egy nem túl barátságos világban. A játék során mutációkkal válhatunk erősebbé, amik nemcsak a főszereplő képességeire, hanem külsejére is hatással lesznek.

A fejlesztők végre azt is bejelentették, hogy a játék augusztus 20-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, tehát még a nyáron fejest ugorhatunk az elég hangulatosnak ígérkező kalandba.

Nektek hogy tetszik eddig a Rad?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)