Hirdetés

Radeon 9500 és 9700 PRO nélkül

|

Az ATi leggyorsabb kártyája a Radeon 9700PRO mellé hamarosan megérkezik a "mezei" Radeon 9700, ahogyan a 9500PRO mellett is várható egy 9500-as. Ezen chippel szerelt kártyák valamivel alacsonyabb áron kerülnek majd forgalomba, képességeik pedig nem olyan sokkal maradnak majd el a PRO szériás vezérlőkétől. Ilyen kártyákat viszont csak valamelyik ATi chipeket használó OEM kínálatából vehetünk (pl. Gigabyte, Club3D stb.), ugyanis a gyár nem kíván saját termékkel előállni. Ennek indokairól nem sokat árultak el az ATi-nál, állítólag a cégnél inkább a PRO kártyákra koncentrálnak, feleslegesnek tartják tovább bővíteni a termékskálát.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)