Hirdetés

Radical Heights - battle royale játékot készítenek a LawBreakers fejlesztői

|

Előző játékukra nem sokan voltak kíváncsiak, így a Boss Key Productions fejlesztői most egy népszerű témához nyúlnak.

Hirdetés

Alapvetően nem lett rossz a LawBreakers, de sajnos a játékosok szinte egyáltalán nem voltak vevők rá, így nem mostanában fogja a csapat bővíteni a játékot. Azonban a srácok nemrég bejelentették legújabb címüket, amiből talán még valami jó is kisülhet.

Hirdetés

A Radical Heights egy ingyenes battle royale móka lesz, aminek hangulatát a '80-as évek ikonikus dolgai ihlették, és az eddig látottak alapján bizony elég érdekesnek tűnik a projekt. A fejlesztők elmondása szerint a játék 2023-ban játszódik, és a résztvevők egy show keretében lövik majd egymást halomra. Számos fegyver és jármű várja a játékosokat, akik így akár egy BMX-en ülve is harcba indulhatnak. Ráadásul játék közben pénzt is gyűjtünk, amit mindenféle jóságra szórhatunk el két meccs között, de akár fel is halmozhatjuk azt, hogy következő összecsapásunkon előbb tudjunk fegyvert vásárolni, mint ellenfeleink.

Ha minden jól megy, a játék április 10-én érkezik meg Steamre korai hozzáférésen keresztül, és ingyenes lesz. Nektek hogy tetszik a Radical Heights?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)