Hirdetés

Radical Heights - már változott is a Founder's Pack tartalma

|

Elvileg még ma el fog indulni a LawBreakers fejlesztőinek ingyenes battle royale játéka.

Hirdetés

A Radical Heights a Boss Key Productions próbálkozása a battle royale piacon. A '80-as évekbeli őrületben játékbeli pénzből lehet majd fegyvert vásárolni. Ez önmagában nem is lenne gond, de korábban a 15 dolláros Founder's Pack 10% pénz bónuszt garantált a vásárlóknak.

Hirdetés

Mivel ez már határos a pay-to-win jelzővel, így a közösség nagyon szépen megkérte a fejlesztőket, hogy ezt legyenek szívesek kivenni az alapítói csomagból. És ők már ki is vették.

Tessék, csak szépen kell kérni, és megoldódik minden. Hogy kompenzálják a kiesett boostot, hozzácsaptak még 1250 RAD Gemet, amivel kozmetikai cuccokat lehet majd vásárolni.

A játék elvileg még ma elérhető lesz Early Access verzióban, és mindenki ingyen játszhatja majd. A hivatalos indulás a tervek szerint este 6-kor lesz. Ti ott lesztek az első játékosok között? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)