Hirdetés

Rage - 15 óra egy végigjátszás

|

Az id Software kreatív igazgatója kikotyogta a Rage egyszemélyes kampányának hosszát.

Hirdetés

Rage, angol szó, jelentése düh. Ha dühöt éppen nem is, de csalódottságot érezhetnek az id Software következő játékának reménybeli vásárlói Tim Willits szavai miatt.



15 óra napjainkban nem számít kevésnek egy átlagos FPS esetében, ám a Rage több ennél, legalábbis több szeretne lenni, amiről félig-meddig nyitott világa hivatott gondoskodni. Arról nem is beszélve, hogy csak két DL-DVD-n, vagy természetesen egy Blu-ray lemezen fér el, amiről joggal következtethetne az ember arra, hogy elegendő tartalommal töltik meg a fejlesztők.
Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy Willits az OXM-nek adott interjúban nem hozta szóba a mellékküldetéseket, csupán a fő szálról beszélt. Így elvileg reménykedhetünk még néhány plusz órában. Szeptemberben kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)