Hirdetés

Rage 2 - elsősorban az Avalanche felel érte

|

Az Avalanche Studios a QuakeConon elárulta, hogy hogyan is osztják el a feladatokat egymás között az Id Software-rel.

Hirdetés

Míg a Rage első epizódja teljes egészében az id Software fejlesztése volt, addig a folytatást már az őrült játékairól elhíresült Avalanche Software fogja fejleszteni, persze továbbra is az id Software csapatának közreműködésével. Eddig nem volt világos, hogy hogyan is történik a kollaboráció, de most erre is több fény derült.

Hirdetés

Habár egyértelmű, hogy a Doom Eternal volt az idei QuakeCon legnagyobb slágere, azért nem csak a pokoli kaland folytatásáról esett szó, hanem az Avalanche Studios segítségével készülő Rage 2-ről is. A stúdió egy panelen is részt vett, ahol kiderült, hogy valójában a játék teljes egészében náluk készül:

"Az Avalanche fejleszti a játékot. Az id Software már az első naptól kezdve szorosan együtt dolgozik velünk kreatív értelemben, de mi írtuk a kódot, mi készítettük a grafikai elemeket. A játék ezen része Stockholmban készül."

A stúdió szerint ettől függetlenül szoros a kollaboráció az id Software csapatával, hiszen sokat tanulnak tőlük arról, hogy hogyan mitől is lesz annyira ütős a harc a stúdió legendás FPS játékaiban.

Magnus Nedfors, a játék rendezője azt is kiemelte, hogy az Avalanche teljes kreatív szabadságot kapott a játék kapcsán és elmondása szerint az ötleteik remekül passzolnak az id Software elképzeléseivel.

Kíváncsian várjuk, hogy mi is meglássuk ennek az együttműködésnek a gyümölcsét valamikor 2019 nyarán, amikor megjelenik a Rage 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)