Hirdetés

Rage 2 - ingyenes és fizetős DLC-k is lesznek, New Game+ viszont nem

|

Egy interjúból megtudtunk néhány érdekes részletet a jövőre érkező posztapokaliptikus lövöldéről.

Hirdetés

Valószínűleg alapjáraton is elég tartalmas lesz a Rage 2, de a fejlesztőknek már a megjelenés utánra is vannak tervei.

Hirdetés

A játék rendezője, Tim Willits a GameInformerrel beszélgetett,  és elárulta, hogy a fizetős extrák mellett ingyenes DLC-k is lesznek. Az viszont nem derült ki, hogy pontosan milyen tartalmakra számíthatunk majd a megjelenés után. Sok játékos kedveli a New Game+ módot, amivel speciális körülmények között játszhatjuk végig újra a játékot, de most megtudtuk, hogy ez sajnos kimarad a Rage 2-ből.

Jó hír, hogy nem lesznek loot boxok a játékban, de ezt tompítja, hogy mikrotranzakciók lehetnek majd benne. Emellett még az is kiderült az interjúból, hogy 5-6, ökológiai szempontból egyedi területet járhatunk be, de szintlépések nem lesznek, viszont ennek ellenére fejlődhetünk majd, illetve lootot is gyűjthetünk és craftolhatunk.

A Rage 2 2019. május 14-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)