Hirdetés

Rage 2 - a sztori befejezése után is játszhatunk majd vele

|

Sok játékban problémát jelent, hogy a játékosok túlságosan gyorsan a végére érnek és nem marad számukra tartalom, azonban a Rage 2-ben nem ez lesz a helyzet.

Hirdetés

Minél többet látunk a Rage 2-ből, annál izgatottabban várjuk a Bethesda őrült poszt-apokaliptikus akciójátékát, amelyet a fejlesztők ígérete szerint nem egyhamar fogunk megunni. 

Hirdetés

Az Avalanche Studios az id Software közreműködésével készíti a Rage folytatását, az utóbbi stúdióhoz tartozó Tim Willits pedig a QuakeConon árulta el, hogy ahogyan befejeződik a bemutatkozás, máris megnyílik az ajtó a játékosok előtt és oda mennek, ahová csak akarnak a játékban. Willits elmondása szerint lesznek olyan dolgok, amiket meg akarunk majd csinálni, de azt szeretnék, hogy szabadon fedezzük fel a Rage 2 öt egymástól eltérő "zónáját", beszélgessünk a karakterekkel, szórakozzunk a saját tempónkban. Megpróbálják elkerülni, hogy egy szektorokra bontott, nyitott világú játékot készítsenek. 

Ez a szabadság kiterjed a történetre is, így ha nem akarjuk, nem muszáj követnünk a fősztorit, simán eltölthetünk órákat a melléktevékenységekkel, mint amilyen a versenyzés, a poszt-apokaliptikus TV showban való részvétel vagy éppen a vérdíjak teljesítése. Minél több aktivitásban veszünk részt, annál erősebbé válhatunk, de anélkül is simán végigmehetünk a játékon, hogy minden felszerelésünket a maximumra fejlesztenénk. 

Akkor sem maradunk teendő nélkül, ha véget ér a fő sztoriszál, ugyanis Willits szerint jelenleg is azon dolgoznak, hogy a befejezés után visszatérhessünk a játék világába. Hogy mi mindent tartogat számunkra a Bethesda ígéretes játéka, az valamikor 2019 nyarán derül ki, amikor a Rage 2 megjelenik a főbb platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)