Hirdetés

Rage 2 - ilyen fegyverekkel és képességekkel csaphatunk szét a rosszfiúk között

|

Jó pár brutális csúzli és különleges mozdulat közül válogathatunk majd az őrült lövöldében.

Hirdetés

Az eddig látott képek és videók alapján eléggé biztató alkotásnak tűnik a Rage 2, ami tele lesz pörgős összecsapásokkal, na meg hatalmas robbanásokkal. Ráadásul egy elég szép kis fegyverarzenál áll majd a játékosok rendelkezésére, akik így keményen odacsaphatnak ellenfeleiknek.

Hirdetés

Nemcsak az életünkre törő ellenségek lesznek kemények, hanem azért mi is durván visszavághatunk nekik. A játékban elérhető fegyverek között akad például shotgun, ami garantáltan megállít szinte bárkit, de csatába vonulhatunk még sebesen tüzelő pisztollyal, illetve akad még egy olyan gravitációs fegyver is, amellyel a levegőbe emelhetjük ellenlábasainkat.

A stukkerek mellett a különleges képességeknek is nagy szerepük lesz a játékban. A Shatterrel például messzire repíthetjük a pusztaságban tevékenykedő rosszfiúkat, és ha közben némi védelemre lenne szükségünk, akkor a Barrierrel kivédhetjük akár még a felénk száguldó rakétákat is. A Slam pedig akkor jön majd jól, ha alaposan oda szeretnénk sózni egy csapatnyi banditának.

Ez mind azonban csak a rendelkezésre álló eszközök egy része, ugyanis még egy csomó olyan apróság lesz a játékban, amelyekkel elég komoly pusztítást tudunk okozni. A PlayStation videójában meg is nézhetjük, hogy milyen kombókat vethetünk majd be a harcok közben.

A Rage 2 május 14-én érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)