Hirdetés

Rage 2 - új játékmódokat és zseblámpát is hoz a következő frissítés

|

Hasznos fejlesztéseket tartogat a Rage 2 új update-je. Már azt is tudjuk, hogy mikor jön.

Hirdetés

Még idén megérkezik a Rage 2 első nagy kiegészítője, a Rise of the Ghosts, amely az E3-on mutatkozott be: még több sztorit, fegyvert, képességet, felfedezésre váró területet és egy új frakciót is kínál majd. De nem csak ezzel szeretné a Bethesda bővíteni a meglévő tartalmakat, folyamatos frissítésekkel terveznek. A következőre már nem is kell sokat várni. 

Hirdetés

A Rage 2 Twitter egyik bejegyzése szerint az Update 2 érkezésére július 25-én számíthatunk. Az újdonságok között szerepel három új játékmód (New Game +, Ironman Mode, Ultra-Nightmare nehézségi szint), valamint a hibajavítások mellett többek között olyan hasznos apróságok is, mint a zseblámpa és az Ark tutorialok átugrásának lehetősége. 

Ti játszotok még a Rage 2-vel? Meg vagytok vele elégedve?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)