Hirdetés

A Rage 2 fejlesztői már a folytatást tervezik

|

A 2011-es epizód után 8 évet kellett várnunk a következő részre, de a jelek szerint az id Software nem fog ennyit várni a harmadikkal.

Hirdetés

A Rage 2 fogadtatása minden oldalról langymeleg. A cucc nem kimondottan egy rossz játék, de kevesek számára hozott el kiemelkedő élményt. Ettől függetlenül vannak, akik élvezik a nyílt világú őrületet, a színfalak mögött pedig a csapat már azt várja, hogy nekiülhessen a harmadik epizódnak.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter riporterének nyilatkozó Tim Willits elmondta, hogy a folytatás fejlesztésének olyan hamar szeretnénk nekifogni, amilyen hamar csak lehet.

"Mindig is szerettünk volna több részt, mert egy szórakoztató világról van szó. Azt csinálunk, amit csak akarunk. Egyszer arról beszéltünk, hogy mennyire király lenne, ha hatalmas csótányokon lovagolnánk a játékban. Milyen más játék esetében tudsz erről egy ténylegesen komoly beszélgetést folytatni?"

A Bethesda, az id Software és Avalanche is bízik ebben a sorozatban, szövődnek az álmok. Ti szeretnétek látni több Rage epizódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)