Hirdetés

RAGE 2 - megússzuk loot boxok nélkül

|

Folyamatosan érkező új tartalmak kötik majd le a játékosokat, nem pedig a loot boxok láncolják őket a RAGE 2-höz.

Hirdetés

Tim Willits, az id Software társalapítója a német GameStarnak adott interjúja során erősítette meg, hogy a nemrég bejelentett RAGE 2-be nem fog bekerülni egyetlen huncut loot box sem.

Hirdetés

Willits rámutatott arra, hogy természetesen ők is azt szeretnék, ha a játékukkal hosszú időt töltenének el a vásárlók, azonban ezt a mai megszokott trendekkel ellentétben csak és kizárólag úgy szeretnék elérni, hogy folyamatosan adagolják az új tartalmakat és az ő szavaival élve "mókás cuccokat".

"Azt szeretnénk, hogy az emberek sokáig játszanak a RAGE 2-vel, és úgy gondoljuk, hogy egy csomó mókás cuccot tudunk majd összehozni, amik lehetővé is teszik ez. Erről részletesebben akkor beszélünk majd, ha közelebb kerülünk a RAGE 2 megjelenéséhez. Nem lesz egyetlen loot box sem a játékban, ezt meg tudom ígérni. A mi felfogásunk szerint te megveszed a játékot, aztán csak játszanod kell vele."

- mondta Willits, majd kedélyesen felnevetett. 

A RAGE 2 valamikor 2019 tavaszán jelenhet meg PC-re, illetve PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)