Hirdetés

Rage 2 - hosszú videón a játékmenet

|

Még többet megnézhetünk a Rage folytatásából, és még jobban tetszik, amit látunk.

Hirdetés

Ugyan még egy kicsit odébb van a Rage 2 megjelenése, hiszen a tervek szerint csak jövőre fogják kiadni, már most láthattunk ezt-azt a Bethesda játékából. Most pedig egy vadonatúj videót kaptunk, aminek középpontjában a járműves harc áll, de más is helyet kapott benne.

Hirdetés

Egy több mint 7 perces videó érkezett, aminek köszönhetően láthatjuk például azt, hogyan fogjuk felvenni a harcot a pusztaságban élő rosszfiúkkal. Természetesen többféle lőfegyvert is használhatunk majd a játék során, de az sem lesz ritka, hogy menő, és meglehetősen brutális fegyverekkel felszerelt járgányokba pattanva küzdünk meg ellenfeleinkkel az utakon.

Elég akciódúsra sikerült, úgyhogy mindenképp nézzetek bele, ha kíváncsiak vagytok a játékra.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)