Hirdetés

Rage 2 - szeptember végén érkezik a Rise of the Ghosts kiegészítő

|

A bővítménynek hála kapunk új bejárható területet, megszerezhető fegyvert, legyőzendő ellenfeleket, és még egy új járgányt is.

Hirdetés

Bethesda nemrég bejelentette, hogy egészen pontosan szeptember 26-án fogja megkapni a Rage 2 első kiegészítőjét, az új expanzió a Rise of the Ghosts címet viseli. Egy teljesen új játékbéli terület, Overgrown City vár majd bennünket, benne pedig megannyi kaland és kihívás. 

Hirdetés

Egy régi-új ellenséges frakcióval találkozhatunk a kiegészítőben, ugyanis visszatér a Ghost Clan. A ghostokat az első Rage játékosai már jól ismerhetik, de a folytatásban ezidáig nem bukkantak fel ezek a banditák. A Feltrite Laser Launcher képében egy igazán ütősnek ígérkező új fegyvert is kapunk, valamint érkezik egy új képesség (Void) és egy új jármű (Ghost Motorcycle) is. Maga a kiegészítő 1500 Rage coinért lesz megvásárolható (ez 15 dollár értéket képvisel), a Rage 2 Deluxe Edition tulajdonosai viszont már a megjelenés napján megkapják teljesen ingyenesen. 

Ti befizettek majd a Rage 2 kiegészítőjére? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)