Hirdetés

Hivatalos a Rage 2, kiszivárgott a rövid bejelentő teaser

|

Először kiderült, hogy lesz játék, amire a Bethesda felült. Aztán még a bejelentés előtt kiszivárgott a teaser is.

Hirdetés

Tagadhatatlanul érkezik a Rage 2. A játék bejelentő teaser videója véletlenül korábban került fel a netre, mint azt a Bethesda tervezte, és jelenleg nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy minden nyomát eltüntesse.

Hirdetés

A Rage hivatalos fiókja szerint valamikor ma, de feltehetőleg a későbbi órákban kellett volna befutnia a bejelentésnek. Nos, valakinek megcsúszott a keze.

Ha a fenti videó egyszer csak elérhetetlenné válna, akkor is itt van nekünk a gif verziója. Annyi a különbség a kettő között, hogy a videóban Andrew W.K. - Ready to Die című száma pörög a háttérben.

Egyelőre semmit nem tudunk a játékról, de remélhetőleg az E3-as Bethesda-műsorban kapunk a játékmenetből is egy darabkát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)