Hirdetés

Rage 2 tesztek - másodszorra már jobban sikerült?

|

A külföldi kollégák rátették kezüket a Rage folytatására és bár az eddigi pontszámok alapján nem született instant klasszikus, de nem is rossz a helyzet.

Hirdetés

Nincs könnyű dolga a nyitott világú shooterek műfajában a Rage 2-nek, hiszen hiába helyezi előtérbe az őrültséget a Bethesda játéka, a Far Cry ezt bizony maximumra járatta már, így van mihez viszonyítaniuk a játékosoknak és kritikusoknak egyaránt. De vajon hogy sikerült? 

Hirdetés

A mi tesztünkre még várni kell, de azért az már az előzetes eredményekből is látszik, hogy az Avalanche Software lövöldéje valószínűleg nem fog versenybe szállni az év játéka címért, de nem is okoz majd hatalmas csalódást, az értékelések alapján erős középszernek tűnik. A hír írásának pillanatában a játék PC-n 31 teszt alapján 72 ponton áll a Metacriticen. PS4-en 71 pontos az átlag, csak itt épp 7 kritika alapján született meg, Xbox One-on pedig még nem futott be elég értékelés. A User Score egyébként 4.8, 4.6, illetve 3.7 pont a három platform esetében.

Jönnek a nagyobb külföldi oldalak értékelései: 

Destructoid - 8/10
Game Informer - 7/10
Gamespot - 6/10
GamesRadar+ - 3/5
GameStar (német) - 7.5/10
IGN US - 8/10
MMORPG.com - 83/100
PC Games - 7/10
PCGamesN - 7/10
USgamer - 4/5

Ti milyen pontszámokra számítottatok? A launch trailert láttátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)