Hirdetés

Rage 2 - olyan hatalmas a játék, hogy nem is kell multi

|

A játékból ugyan kimarad a multi, de a hatalmas egyjátékos történet kárpótolni fog bennünket.

Hirdetés

A Bethesda E3-as konferenciáján megkaptuk a várva várt Rage 2-adagunkat, és még a bizarr gyűjtői kiadást is leleplezték. Az id Software stúdióigazgatója, Tim Willits pedig egy friss interjúban elmondta, hogy ne is számítsunk multiplayer módra.

Hirdetés

Ennek pedig nagyon egyszerű oka van - Willits szavaival élve azért csak és kizárólag a single player játékélményre fókuszálnak, mert a Rage 2 egyszerűen túl nagy játék. A fejlesztési irányról  Magnus Nedfors, az Avalanche Studio kreatívigazgatója is beszélt, és ő is kiemelte, hogy arra koncentrálnak, hogy a lehető legjobb egyjátékos kampányt rakják össze.

Willits azt is elmondta, hogy azért minél tovább szeretnék életben tartani a játékot, így számíthatunk nagy tartalmi frissítésekre és hasonló dolgokra is.

Elég furcsa indok a "túl nagy játék" a multiplayer hiányára, de bízunk benne, hogy a fejlesztők tudják, mit csinálnak, és a Rage 2 egy őrületesen jó, ízig-vérig single player játék lesz.

Ti mit gondoltok, használna vagy ártana a Rage 2-nek a multiplayer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)