Hirdetés

Rage 2 - megint itt egy új trailer a játék véres világáról

|

Ha soha nem játszottál a sorozat első részével, és a trailerek nem igazán tették világossá, hogy mi is ez a játék, akkor most itt a segítség.

Hirdetés

Láttunk már bőven játékmenetet a Rage 2-ből, de nagyon érett már egy olyan bemutató, ami röviden, tömören elmagyarázza a lényeget. Ma megjött a Mi is az a Rage 2? trailer, címéből nem nehéz kitalálni, hogy miről is lesz szó benne.

Hirdetés

A kis videó alig 2 és fél percben elmagyarázza a Rage világának alapjait, mutat néhány részt a gyönyörű nyílt játéktérből, aztán rápörög a lényegre: fegyverek és gyilkolás. Láthatjuk az arzenál egy részének működését, és még a fejleszthető szuperképességeket is megvillantják az alkotók, hogy csorogjon a nyál.

Ez a kis ízelítő jobban felpiszkálta az érdeklődésünket, mint az eddigi összes marketinganyag.

A Rage 2 megjelenése 2019. május 14-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti rápörögtetek a vérengzésre, vagy nem jön be annyira a poszt-apokaliptikus mészárszék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)